Rapport gratuit: Les 7 caractéristiques du développement itératif efficace

Dit gratis rapport is een heruitgave van het oorspronkelijke artikel dat in juni 2002 als artikel de cover heeft gehaald van Rational Edge, het online magazine van Rational Software. Vervolgens is het artikel door IBM Rational Software opgenomen als standaard studiemateriaal over iteratief ontwikkelen. Ondanks de datering zijn de meeste onderdelen van het artikel nog steeds van toepassing en zeer waardevol.

Het artikel gaat eerst in op algemene faalfactoren voor iteratieve projecten. Vervolgens worden zeven technieken aangereikt die met name project managers kunnen gebruiken om meer succesvol te zijn met iteratieve softwareprojecten. Maar het artikel is ook een aanrader als je tot een andere doelgroep behoort en meer wilt weten wat iteratief ontwikkelen is en hoe je er succesvol mee kunt zijn. Het artikel is geïnspireerd op Steven Covey's bestseller, The Seven Habits of Highly Effective People.

Download het artikel via de onderstaande link.

 

Actualité

L'article en ligne "De la Modélisation Métier vers des Systèmes Informatisés" est maintenant disponible en anglais.

 

Empulsys est un Business Partner d'IBM autorisé à la revente de solutions, services et formations IBM Rational au Benelux.

 

Bulletin d'Information

Souhaitez-vous régulièrement être informé de la disponibilité de nos rapports relatifs à l'ingénierie logicielle ainsi que d'astuces s'y rapportant? Si oui, alors n'hésitez pas à vous abonner à notre bulletin d'information.